08-06-06

Choriatiki salata (Griekse salade)

Choriatiki salata (Griekse salade) -------------------------------------------------------------------------------- Ingrediënten 3 grote tomaten 1 komkommer 1 ui 1 groene paprika 10 olijven 5 eetlepels olijfolie 200 gram feta kaas 1 eetlepel azijn zout 1 theelepel oregano (rigani) Ga als volgt te werk De tomaat en paprika wassen en in niet te kleine stukken snijden De komkommer schillen en in plakjes snijden. De ui schoonmaken en in halve ringen snijden. Dit in een slakom doen. Olijfolie en azijn erover gieten, zout erover strooien. Alles goed met twee vorken door elkaar schudden, zodat de olijfolie, de azijn en het zout goed verdeeld worden over de salade. De feta in het midden boven op de salade leggen en daarover wat oregano strooien. De olijven rondom de salade leggen.

18:33 Gepost door biancaenluc | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Gefeliciteerd met uw blog


Goedendag

Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

Met vriendelijke groeten

Vincent

http://nl.petitchef.com

Gepost door: vincent | 24-07-09

De commentaren zijn gesloten.