12-04-04

Rundervinken met rode uienjus

Ingrediënten 5 eetlepels boter of margarine · 4 rundervinken (a ca. 100 g) · 2 zakken minikrieltjes (a 450 g) · 2 rode uien · 1 pak Franse roerbakgroente (diepvries, 450 g) · 1 eetlepel tomatenpuree · 2 eetlepels worcestershire-sauce (flesje) · 100 ml room culinair (pakje a 200 ml) · wok Ga als volgt te werk 15 minuten bereidingstijd In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ca. 12 minuten bruin en gaar bakken. Krieltjes in ca. 5 minuten gaar koken. Uien pellen en in ringen snijden. In wok rest van boter verhitten. Roerbakgroente ca. 4 minuten roerbakken. Uiringen laatste 3 minuten met vlees meebakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. Tomatenpuree en worchestershiresauce door braadvet roeren. Room toevoegen en 1 minuut meewarmen. Rundervinken serveren met uienjus, krieltjes en groente.

10:57 Gepost door biancaenluc | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.