12-04-04

Peking Eend

Ingrediënten1 Eend 2 eetlepels Wijn 2 eetlepels honing. 1 prei halve eetlepel zwarte peper 1 eetlepel zout. 1 flink stuk gember 1 eetlepel sojasaus Slaolie of andere frituurolie Ga als volgt te werkNiet direkt te bereiden. Eerst marineren. Volg instrukties... Eend goed schoonmaken en drogen. Inwrijven met de zwarte peper zout en wijn.De gember in plakjes snijden en zo ook de prei. Gember en prei in de buikopening van de eend stoppen.... In een oven lichtbruin bakken. Ongeveer 45 minuten. Dan op een schaal de nog warme eend insmeren met honing. 1 paar uur laten indrogen. Bereiding: Daarna in hete olie de eend geheel knapperig bakken. Laten uitlekken. De Eend geheel of in stukjes op een grote schaal serveren. Met rijst of chinese pannekoeken te verorberen.

11:01 Gepost door biancaenluc | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

thai kookgek Moet het nog gaan doen maar heb er het volste vertrouwen in

Gepost door: Lex | 17-08-07

hoop snel dit recept te gebruiken

Gepost door: Lex | 17-08-07

De commentaren zijn gesloten.