12-04-04

kalfsgoulash met spaghettini

Benodigdheden voor 4 personen1 grote ui, 1 kg kalfsgoulash,4 el olie, vers gemalen zout en peper,1 el bloem,1 el zoete en 1 el pikante paprikapoeder,500 ml kalfsfond, 1/8 l witte wijn,150 g crème fraîche, 1 el gewreven citroenschil,200 g dikke bonen (diepvries),400 g spaghettini, 40 g boter. BereidingswijzeUi schillen en in kleine blokjes snijden. Het vlees in hete olie bruin aanbraden. Uien bij het vlees doen. Met zout en peper op smaak brengen. Bloem en de twee soorten paprikapoeder over het vlees en de uien strooien, kort aanbakken en met het vleesfond en de witte wijn blussen. De goulash bij matige hitte ongeveer 1 uur en 15 minuten laten garen. Af en toe omroeren. De crème fraîche onder de goulash roeren, opnieuw laten koken en met zout, peper en citroenschil op smaak brengen. Nog 10-15 minuten bij matige hitte zonder deksel laten koken. Ondertussen de bonen en de pasta apart volgens gebruiksaanwijzing garen. Beiden met koud water afschrikken. De bonenpitten uit de schil drukken. Boter in een pan laten smelten en de pasta en de bonen kort door de boter halen. De Goulash met de pasta en de bonen serveren. Eet smakelijk!

22:34 Gepost door biancaenluc | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Succes! Heel leuke blog, met fijne recepten. Ik kom zeker regelmatig een kijkje nemen.
Succes met je blog
Marie-Ann

Gepost door: Marie-Ann | 13-04-04

De commentaren zijn gesloten.